+ 389 (02) 3095 022

За нас

За реализација на вашите идеи, покрај користничките услуги, кај нас ќе добиете сигурен и иновативен партнер според светски стандарди. Се што е реклама, маркетинг - кај нас се изработува од комплетен дизајн до монтажа и стручен тим со: квалитетни материјали, модерна технологија и брза изработка. 
Постојано се надградуваме со воведување на нова технологија и нови производни линии, за денес производството да е збогатено со многу нови производи:

  •    реклами
  •    знаци
  •    сталажи
  •    брендирање
  •    промотивни производи
  •    ентериери и сценографија
  •    гравирање
  •    печатење
  •    тотеми и др.

Мапа