+ 389 (02) 3095 022

За нас

За реализација на вашите идеи, покрај користничките услуги, кај нас ќе добиете сигурен и иновативен партнер според светс...

За реализација на вашите идеи, покрај користничките услуги, кај нас ќе добиете сигурен и иновативен партнер според светски стандарди.
Во однос на стандардната локална понуда направивме чекор напред. Се она што е реклама, маркетинг, бренд, кај нас се изработува од комплетен дизајн до монтажа со стручен тим. 

 •    квалитетни материјали
 •    модерна технологија и опрема
 •    контрола на секој елемент без разлика на број на повторувања
 •    водоотпотни и отпорни на надворешни влијанија
 •    брза изработка


Вашите идеи се наша стратегија! 


ИСТОРИЈА

Нашата компанија е основана во 1996 година.
Идејата за основањето произлезе од препознавањето на можноста за успех во областа на производството на реклами кои дотогаш не беа застапени на овие простори.
Нашата компанија е прва која започна да произведува ротациони (threevision) реклами кои дотогаш не се произведуваа во Република Македонија.

Оттогаш па наваму, од година во година, постојано се надградуваме со воведување на нова технологија и нови производни линии, за да денес производството е збогатено со многу нови производи:

 •    реклами
 •    знаци
 •    сталажи
 •    брендирање
 •    промотивни производи
 •    ентериери и сценографија
 •    гравирање
 •    печатење
 •    тотеми и др.


Како до сега, така и во иднина, нашата компанија ке се стреми постојано да биде во чекор со врвните светски компании и постојано да го освежува пазарот со нови и современи производи.

 

УСЛУГИ

 •    сечење
 •    гравирање (cnc, laser)
 •    cutter фолија
 •    печатење
 •    дизајн
 •    одржување
 •    сервисирање