+ 389 (02) 3095 022

Новости

 • 2022
 • Пуштена во употреба новата веб-страница

  27 ФЕВРУАРИ 2014

  Следејќи го трендот на глобалната интернет-мрежа ХОНОР, направи по достапен портал.
  Овде може да се информирате за целовкупната наша работа во долгогодишното наше постоење. Освен богата галерија на слики овој пат направивме и побрз пристап до нас преку skype, facebook, и twitter.
  Секоја наша новост ќе биде презентирана на нашиот портал, затоа што ние сме овде за Вас!

 • Нови материјали во Хонор

  27 ФЕВРУАРИ 2014

  Во реализација на една идеја за брендирање и рекламирање употребата на материјалите е неограничена. 
  За да ги оствариме Вашите решенија ние имаме богат избор на материјали:
  - плексиглас
  - вералит
  - форекс и секаков тип на пластика
  - алкубонд
  - алуминиум
  - месинг
  - дрво
  - стиропор
  - кожа 
  - стакло
  - картон
  - катер (cutter) и ПВЦ (PVC) фолии и др.
  Сите овие материјали прецизно и брзо се изработуваат со најнови машини следејќи го светскиот тренд.

 • Изработена најнова реклама

  27 ФЕВРУАРИ 2014

  90 години Пивара-Скопјe
  Кампања - Исто ко' на времето!
  Изработка на дрвена сталажа со гравура и брендинг.